Visa alla journalinlägg

Chevron Flagship Showroom i Köpenhamn

Upplev exklusiva trägolv i hjärtat av Köpenhamn.

På en lugn och härlig gata ett stenkast från Köpenhamns turistattraktion Nyhavn finner du vårt nyöppnade showroom där du får uppleva ett exklusivt sortiment av chevron golv, fiskbensparkett och plankgolv i unik och inspirerande miljö.

För cirka ett år sedan stod det klart att vi skulle öppna ett showroom i Köpenhamn. Det var ett strategiskt beslut att vårt första showroom skulle finnas just i Köpenhamn då vi såg stora fördelar med närheten till Europa och samtidigit vara förankrade till Chevron Parquets bas i Skåne. En lokal med bra adress och klassiska arkitektoniska attribut valdes ut och ett koncept togs fram. Ett år senare finns vi belägna med ett ben i Köpenhamns designdistrikt och ett med närheten till turiststråk och shopping.

chevron materialinspiration min

Koncept Showroom

Vi hade som mål att erbjuda något nytt i en relativt föråldrad bransch.

Vi tog fram ett koncept där du kan simulera och matcha olika material så som sten, väggfärger och andra inredningselement mot våra trägolv för att underlätta i ditt val av golv. Detta i en inspirerande miljö som är ganska olik en traditionell golvbutik.

Vad erbjuder vi?

Här har du möjlighet att ta del av hela vårt sortiment inklusive färger och speciallösningar som ännu ej fått plats på vår hemsida.

Vårt sortiment består av en mängd olika dimensioner, sorteringar, färger och konstruktioner för chevron golv, fiskbensparkett, breda plankgolv och andra exklusiva lösningar i trä. I vårt showroom får man bland annat se vår framtagna massiva lamellkonstruktion och lära sig mer om dess fördelar.

Samarbeten

Vi har tagit hjälp av samarbetspartners för att skapa bästa möjliga upplevelse för dig som kund.

Tillsammans med Nordiska Kök har vi tagit fram inredningen i vårt provbibilotek. Med en lång relation till Nordiska Kök var det en självklarhet att deras högkvalitativa inredning skulle bli en stor del av vår inspirerande miljö. Som kund har du även möjlighet att uppleva en mängd olika färger, luckor och stommar.

När man väljer golv är ofta färg en stor del av valet. Belysning och ljus är något som påverkar färgen på golvet väldigt mycket och för att du som kund skall få en så ärlig och bra uppfattning av våra golv valde vi att samarbeta med Occhio. Med deras belysning kan du få en uppfattning av hur golvets uttryck förändrar sig i både kallt och varmt ljus.

Vilka kan besöka showroomet?

Showroomet är tillgängligt för alla och oavsett storlek på projekt.

Vi välkomnar dig oavsett om du är arkitekt, inredare eller privatperson.

När kan man komma?

Öppetider

Onsdag 12 – 20:00
Tordsdag 12 – 18:00
Fredag 12 – 17:00
Lördag 10 – 14:00

Sommartider från v. 25
Onsdag – Fredag 12 – 17:00
Lördag – Stängt

Showroomet är också tillgängligt för tidsbokning om ovan tider inte passar.
Det bokar du här.

chevron materialval plankgolv

Får man ta med sig prover?

Ofta vill man ta med sig prover hem för att se hur det ser ut i hemmamiljö.

I vårt showroom kan du matcha dina färgprover tillsammans med andra material samt se hur färgen påverkas av kallt och varmt ljus. Önskar du ändå ta med prover hem är det såklart även möjligt om prover finns tillgängligt – annars skickar vi dem direkt hem till dig. Vid tillgänglighet finns det även möjlighet att få med sig prov av chevron golv, breda plankgolv och andra exklusiva lösningar som ännu inte finns på vår hemsida.