Om oss

Chevron Parquet är en välkänd svensk tillverkare av trägolv som grundats och drivs av far och söner. Med en djupt rotad passion för trä tillverkar vi exklusiva trägolv med en önskan om att omfamna och visa den verkliga styrkan med fint hantverk.

Vi är aktiva över hela världen i vår strävan efter att vara ledande inom arkitektonisk användning av trägolv. Vårt erfarna team, som är fullt med nyfikenhet och medvetenhet om design, strävar kompromisslöst efter att ge trägolvet det perfekta uttrycket i varje projekt.

Alla träd bär på sin egen historia och de kännetecknas av de unika utryck som skapats av naturens krafter.

Alla våra produkter är framtällda av trä från Europeiskt skogsbruk där hållbarhet har varit en grundsten i många generationer.

Naturen sätter gränserna

Naturliga element som trägolv fungerar som en visuell förbindelse mellan inne och ute. Vårt sortiment av trägolv är format och karaktäriserat av det som naturen kan erbjuda och vår styrka är att anpassa oss till din vision.

Genom unika tillverkningsmöjligheter samt medvetenhet, kompetens och omsorg hedrar vi naturens skapelser genom att ge dem ett nytt liv och ändamål.