Visa alla journalinlägg

AOJN Interiors — Träffa arkitekterna

Vi besöker AOJN Interiors nyöppnade boutique showroom.

AO/JN är en internationell inrednings- och arkitektbyrå med säte i Stockholm. De erbjuder helhetslösningar inom arkitektur och arbetar med projekt som sträcker sig från renoveringar, nybyggnationer och inredning av bostadsprojekt, arbetsytor till design av specialanpassade föremål och möbler.

Vi träffar arkitekterna och inredningsdesignerna Alexandra Ogonowski och Jesper Nyborg, grundarna av AOJN Interiors i deras nyöppnade designstudio i hjärtat av Stockholm.

aojn showroom 018lev

Vad ville ni uppnå i valet av golv?

Vi är väldigt förtjusta i de lite större dimensionerna på ert chevron-mönstrade golv och ville lyfta fram det i vårt showroom där vi har vackert och luftigt ljus.

Vi ville visa en kulör som skulle kunna gifta sig fint med många olika träslag och vara en självklar spelare i våran signaturpalett. Vi strävar alltid efter att våra projekt ska innehålla samma balans där klassiska detaljer möter de moderna, berättar Alexandra.

Kulören, som andas lite patinerad fransk känsla är en av flera i vår kommande kollektion.

aojn showroom 125lev

Vad gör Chevron Parquet till en bra partner?

Alla vi jobbar med är aktörer som har god kännedom kring sina produkter, jobbar långsiktigt och hållbart och med väldigt hög kvalitativ nivå. Chevron Parquet är även öppna och anpassningsbara och försöker alltid tillgodose våra önskemål i projekten.

Fotograf: Kristofer Johnsson
Besök AOJN Interiors här.

aojn showroom 315lev
aojn showroom 221lev
aojn showroom 076lev