Se alle projekter

Andreas Martin-Löf Arkitekter — Kontor og lejlighed

Projekt info

By

Stockholm

Fotograf

Erik Lefvander

Projekt

Office and residence

Produkt

Oak Chevron

Overfladebehandling

Norr Mälarstrand

Dimension

70 x 420 mm

Langs sundet Riddarfjärden i en bygning fra 1936 har arkitekten Andreas Martin-Löf designet to etager, der består af en privat lejlighed samt hans arkitektfirmas kontor.

Her har Andreas genskabt funktionelle detaljer og leget med moderne materialevalg. Han fandt inspiration i den oprindelige arkitektur, blandt andet ved at vælge sten- og trædetaljer baseret på det, han fandt rundt omkring i bygningen.

For at bevare den oprindelige atmosfære, valgte Andreas et chevron-gulv fremstillet af massivt egetræ, og der blev skabt en overfladebehandling, der stemte overens med og genskabte hans inspiration fra et gammelt vindue fundet i kælderen.